Accessoires

  • Geplaatst op
  • Door Partytentdeal

Wat voor soort accessoires zijn er te vinden bij een partytent? Wat past het beste bij mijn feestje en wat maakt mijn tent echt beter? Deze vragen beantwoorden in het volgende.

Verschillende accessoires

Er zijn verschillende accessoires die het opzetten en het gebruik van de tent makkelijker maken.

 

Draagtas met wieltjes: Deze is ideaal voor de zwaardere Easy-Up tenten. Berg de tent makkelijk op en neem hem makkelijk mee.

 

Verzwaringsvoeten: Een set verzwaringsvoeten kun je gebruiken om je partytent stevig vast te zetten. Je kunt deze gemakkelijk om dikke buizen van 3 tot 4 cm (30-40mm) dik bevestigen. Bij dunnere buizen kun je er bijvoorbeeld een stukje hout bij inklemmen, zodat je ook deze goed vast kunt zetten.

 

Statafel: Tafels die makkelijk op te zetten zijn en die weer makkelijk op te ruimen zijn. Ze zorgen dat iedereen net wat makkelijker staat in de tent.

 

Biertafel: Dit is een extra grote statafel die open te klappen is tot een kruis. Door de vorm is het veel gezelliger dan een lange tafel. Daarbij heeft deze tafel ook nog een parasol gat in het midden waardoor je hem ook buiten kunt zetten.

 

Feestverlichting: Een fundamenteel accessoire voor elke partytent. Feestverlichting maakt een feestje veel gezelliger en geeft een goede sfeer indruk.

 

Tentelastieken: Een basis voor de meeste Extra Stevige tenten. Met behulp van deze elastieken kunnen de zijwanden vastgemaakt worden zonder dat er kans is dat de zijwanden scheuren.

 

Reparatiesets: Deze sets zijn vaak voor alle gangbare tenten ontwikkeld. Zo is het mogelijk om op elk moment kleine reparaties aan uit te voeren aan de tenten. Uitgescheurde ringen en een ingescheurd zeildoek zijn hier heel eenvoudig mee te repareren.

 

PE-reiniger: Voor het schoonmaken van PE-tenten bestaat er een PE-reiniger. Deze hoog alkalische reiniger garandeert een behoedzame reiniging van alle watervaste oppervlakten.

 

Verwarmingen: ’s Avonds en ’s winters kan de temperatuur sterk dalen, en dit zullen de personen in een tent merken. Voor het verwarmen van een tent zijn er verschillende mogelijkheden.
ZIE: Hoe verwarm ik mijn tent?

 

Verbindingsgoot: Als er meerdere tenten gekoppeld moeten worden, is het mooier om een verbindingsgoot te gebruiken. Zo lijken de twee tenten samen één tent.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »